heia bloggen, lenge siden sist :D

 

Heia bloggen ♥

Nå er det suuperlenge siden sist noenav oss har blogget. Men da kan jeg (Maria) oppdatere litt om skoleuka :)

Mandag: På mandagen var det skole igjenn. Vi hadde sånne praksislærere på skolen, og denne uka var deres siste uke. Så det starte med at Bente ( den ene praksislærern) hadde alle timene med oss. Så, etter skolen så dro jeg hjem, og rett før jeg skulle gå til trening kastet jeg opp! Så det ble ingen håndballtrening på meg :(

Tirsdag: På tirsdagen var jeg fortsatt syk og kastet opp, men 5, 6, og 7. trinn var på skidag. Jeg hadde faktisk lyst til å være med på skidagen fordi det var veldig morsomt der har jeg blitt fortalt.

Onsdag: Onsdagen var jeg tilbake på skolen. Vi hadde mat og helse. Der lagde vi litt forkjellig. Vi hadde blant annet en appelsin som vi skulle skjære av et "lokk" Og så skulle vi ta ut alt i appelsina (utenom skallet) og oppi der puttet vi sjokoladekakerøre. Vi lagde i stand dette til den turen vi skulle på dagen etter. Vi lagde også lapskaus (som ikke er noe godt etter min mening) Så, resten av dagen gjorde vi ikke noen spesielt.Etter skolen var jeg med Eline hjem, og vi gjorde lekser, satt litt på pc osv. Vi tok også noen bilder som kommer lengere ned i dette innlegget :) Så var jeg på håndballtrening. Vi var bare 6 stk der, så det ble en veldig morsom trening :)

Torsdag: På torsdagen var vi på isfisketur med trinnet. Jeg og Eline var på gruppe sammen, og sammen med noen andre. Vi fikk desverre ikke noe fisk, men de to andre gruppene fikk fisk! Dagen gikk og i hadde kjempefint vær :) Vi holdt også på med forskjellige "leker" som sura, politi og tyv osv. Jeg og Bendik var "offrene" og de andre skulle fange oss, og det var skikkelig morsomt :D  Etter skolen var jeg bare hjem og slappet av. Mamma og pappa og Ida dro bort så jeg var hjemme alene. Jeg skulle ta meg et lite pust og la meg ned på senga, og etter ti min sovnet jeg, og jeg sov helt til halv ni. Det var da mamma og pappa kom hjem.  mamma buste inn på rommet mitt, for hun trodde jeg satt på pc eller så på tv, så da vekte hun meg. Men jeg bare la meg og sov etter det, så jeg var skikelig utvilt til i dag ;)

Fredag: I dag var studentenes siste dag, så vi hadde førsten sånn "test" der alle ble lurt for ingen hadde gjort nøyaktig som det sto på arket :p Så hadde vi mimelek, der det var halve klassen mot hverandre, og vi mimet forskjellige ting. Jeg mimet en "fyllik" Nesten det enkleste i værden spør du meg :D


Nå sitter jeg og Eline hjem til meg. Eline skal ligge over til meg, og vi skal passe  Ida (lillesøster på ni år) fordi mamma og pappa skal på Åge Alkesandersen-konsert elns.

Har dere noen ideer til hva jeg og Eline kan gjøre i kveld ?¨

-Maria :)

 

8 kommentarer

Anna :)

18.mar.2011 kl.15:33

hei :D
læng sia æ har møtt dåkk no.. men fin blogg da :-D
har forresten vært der du e på header-bildet ditt, Maria :) hvis dt e i Gran Canaria da.. :D

MegSola

18.mar.2011 kl.15:35

Kul blogg :) :) <3<3<3
fint bilde ! :)

> marianne eide hanssen

18.mar.2011 kl.16:19

dagens blogg er blitt trukket, ble det deg ? :)

maria<3

18.mar.2011 kl.16:33

bra vi har fått i gang bloggen igjenn da <3

ebba&maria

18.mar.2011 kl.18:38

:D

elisefe

18.mar.2011 kl.23:48

hahaha sånn test , tror jeg at jeg vet hva du snakker om..du skjønner vi hadde det samme med sånne studenser også hadde ikke vi lest av vi skulle lese gjennom arker først også gjorde vi masse som vi ikke skulle gjøre! haha , men er ikke sikkert det var det samme da;P

xd98-kommenterer tilbake

19.mar.2011 kl.01:26

Elisefe:

hehe :P tror nokk det var det samme ja <3

Skriv en ny kommentar

Maria og Eline.

Maria og Eline.

13, Trondheim

Maria og Eline her, på denne bloggen skriver vi om vårt vennskap, hverdagen, ting vi gjør sammen osv... Vi kommenterer nesten alltid tilbake.

Kategorier

Arkiv

hits